Den döda vinkeln.

Jag kanske skulle släppt dig tidigare,
jag skulle nog aldrig ha hållit din hand.
Jag kanske aldrig borde ha
kysst dina läppar.
Jag kanske skulle låtit dig gå,
jag skulle nog aldrig ha fallit så hårt,
att jag skrapade knäna.

If it hits you better make it worth the fall.

So I gotta put the good with the bad,
happy and the sad.
So I'll bring a better future,
than I had in the past.
Cause, I don't wanna make
the same mistakes I did.
I don't wanna fall back on my face again.
I'll admit it, I I was scared ,
to answer loves call,
And if it hits better make it worth the fall.

Svett, blod och svik.

Inget runt om kring mig känns så stort som vi, ändå frågar jag mig hur vi tog oss hit. Svett, blod och svik, och allting känns så orättvist.

Allt som sagts.

Varför kan inget bara vara bra, varför måste det sluta i tårar och skrik, bråk och panik? Bara explodera ur all kontroll, i att båda mår skit. Jag förstår inte.

Notes.

Jag vill förklara i noter hur du strödde salt i mina sår, men inga toner kan förklara hur jag mår.

Jag är ledsen men det här är det enda livet jag kan.

Hon springer runt i sommarnätter, springer från allt som får henne att stanna. Det kan vara misstag, tid eller känslor. Mediciner, tankar eller till och med hon själv.

Cover your tracks.

Så hon försökte springa, så fort hon kunde. Försökte gömma alla möjliga spår, och bygga upp alla murar runt om sig. Men hur fort hon än sprang, hur mycket hon än gömde, hur höga murar hon än byggde. Så lyckades han alltid ta sig över.

Breathing.

Tänk dig en flicka, som har ett hjärta av guld men ändå har ärr på sina armar. För att det fanns en pojke som krossade hennes hjärta. Tänk dig en flicka, som har ett krig med sig själv men ändå lyckas göra andra glada. Tänk dig en flicka, som har vaknat med gråten i halsen en vecka i sträck för att hon inte känner sig lyckad nog i samhället. Tänk dig en flicka, som tror att hon lever, fast hon bara andas.

Åttiotals-filmer.

Jag vill ha det som en åttiotals-film.
Jag vill ha en pojke som kastar småsten på mitt fönster, en pojke som smiter ut mitt i natten för att vara med mig. Jag vill ha vänner som är galna, som lyssnar på punk musik & aldrig oroar sig. Jag vill bryta ut i musikal nummer. Jag vill åka på roadtrips och sjunga tills min hals ömmar. Jag vill leva med blommor i håret och aldrig se på världen med blåa ögon igen.

RSS 2.0